ormit Activiteiten bij De Witte Hoeve
 
 

home_blok_3


Activiteiten

Wij bieden tal van activiteiten aan, waarbij men op een prachtige manier het dorp Giethoorn kan gaan verkennen. En natuurlijk denken wij dan ook aan de inwendige mens. Kijkt u maar eens bij onze arrangementen voor groepen.


Activiteiten

Als waterrijk dorp, biedt Giethoorn natuurlijk veel mogelijkheden om bijvoorbeeld uw personeelsfeest te organiseren. U kunt al snel het water op en zich laten vervoeren door de dorpsgrachten om vervolgens een spel te doen op het Bovenwiede. Maar ook bij slecht weer bieden wij een vele alternatieven. Wat dacht u van een moordspel, een fietstocht, een rondvaart, kaarsen maken, boogschieten of wijnproeverij. Wij, grandcafé Fanfare & De Witte hoeve, hebben vele zalen beschikbaar voor zowel kleine als grote groepen.

De groepsprijs voor al onze activiteiten geldt vanaf 15 personen. Komt u met minder personen, dan is dat geen probleem, maar u betaald de groepsprijs voor 15 personen.
Als u bij ons een buitenactiviteit heeft geregeld en het is slecht weer, dan bieden wij u een alternatief programma aan (we kunnen alleen niet van tevoren zeggen wat dit wordt).