Bokkentocht

Bokkentocht

Ontvangst vanaf 16.00 uur bij De Fanfare, vervolgens met een heuse Bok langs diverse locaties, waaronder ook De Witte Hoeve, waar we overal een Bokje gaan proeven. Terug bij Fanfare krijgt u een echte “Bokkentocht-maaltijd” geserveerd. De kosten voor ontvangst met koffie, het vervoer per Bok inclusief 5 Bokjes en een bokmaaltijd, bedragen € 37,50. Meer info & tickets op www.giethoornevenementen.nl

1-12-18 en 2-12-18: Sinterklaas bij De Witte Hoeve

1-12-18 en 2-12-18: Sinterklaas bij De Witte Hoeve

Kom je vrijdag 30 november of 1, 2 december bij de Witte Hoeve eten? Dan heeft de Sint een leuk cadeautje voor jullie. En iedereen aan tafel krijgt een lekker ijsje aangeboden van de Witte Hoeve! Reserveer wel even uw tafeltje!

Tweede Kerstdag bij De Witte Hoeve

Tweede Kerstdag bij De Witte Hoeve

Op Tweede Kerstdag zijn wij geopend! 

De kinderen mogen deze dag een mooie kaars zelf maken en mee naar huis nemen & en natuurlijk hangt er in de kerstboom een cadeautje voor ze!

Reserveert u wel uw tafeltje!

Spelletjes bij De Witte Hoeve

Spelletjes bij De Witte Hoeve

Op zaterdag 29 december van 14:00 uur tot 17:00 uur in de Witte Hoeve deze gezellige middag! Er komt een clown, die iets leuks gaat doen en de kinderen kunnen zich laten schminken. Oud Hollandse spellen, schminken natuurlijke en mag je zelf ook een kaars maken. Geeft je snel op! Kids € 2,50 incl zelf pannenkoek bakken. 

Nieuwjaarsdag

Nieuwjaarsdag

Met Nieuwjaarsdag zijn wij geopend vanaf 11.30 uur.