Gondelvaart Giethoorn

Gondelvaart Giethoorn

Op de laatste zaterdag van augustus: Gondelvaart door Giethoorn. Een parade van tientallen prachtig versierde gondels. Ook zijn de bruggen en tuinen feestelijk verlicht. Deze dag hebben wij rond 17.00 uur een Gondelpannenkoekenbuffet klaarstaan bij De Witte Hoeve. Schuif aan, eet mee en op tijd genieten van de prachtig versierde boten!

Natuurlijk Dineren

Natuurlijk Dineren

Onderweg, al varend in een rondvaartboot, geniet u van een 7-gangen diner, dat bereid is door de 7 chefs van De Witte Hoeve (start), de Lindenhof, de Sloothaak, de Rietstulp, 't Achterhuus, Fanfare en de Pergola. U vaart over het Zuideindiger Wiede en door de grachten van Giethoorn. Bij terugkomst natuurlijk gezellige muziek! 

Bokkentocht

Bokkentocht

Ontvangst vanaf 16.00 uur bij De Fanfare, vervolgens met een heuse Bok langs diverse locaties, waaronder ook De Witte Hoeve, waar we overal een Bokje gaan proeven. Terug bij Fanfare krijgt u een echte “Bokkentocht-maaltijd” geserveerd. De kosten voor ontvangst met koffie, het vervoer per Bok inclusief 5 Bokjes en een bokmaaltijd, bedragen € 37,50.

1-12-18 en 2-12-18: Sinterklaas bij De Witte Hoeve

1-12-18 en 2-12-18: Sinterklaas bij De Witte Hoeve

Kom je vrijdag 30 november of 1, 2 december bij de Witte Hoeve eten? Dan heeft de Sint een leuk cadeautje voor jullie. En iedereen aan tafel krijgt een lekker ijsje aangeboden van de Witte Hoeve! Reserveer wel even uw tafeltje!

Tweede Kerstdag bij De Witte Hoeve

Tweede Kerstdag bij De Witte Hoeve

Op Tweede Kerstdag zijn wij geopend! 

De kinderen mogen deze dag een mooie kaars zelf maken en mee naar huis nemen & en natuurlijk hangt er in de kerstboom een cadeautje voor ze!

Reserveert u wel uw tafeltje!

Spelletjes bij De Witte Hoeve

Spelletjes bij De Witte Hoeve

Op zaterdag 29 december van 14:00 uur tot 17:00 uur in de Witte Hoeve deze gezellige middag! Er komt een clown, die iets leuks gaat doen en de kinderen kunnen zich laten schminken. Oud Hollandse spellen, schminken natuurlijke en mag je zelf ook een kaars maken. Geeft je snel op! Kids € 2,50 incl zelf pannenkoek bakken.