Gondelvaart Giethoorn - Buffet

Gondelvaart Giethoorn - Buffet

Op deze prachtige avond in Giethoorn komen bij ons een bijzondere stoet met gondels voorbij in de Gondelvaart van Giehtoorn. Vanaf 17.00 uur staat er een buffet voor u klaar, zodat u niets mist van deze prachtige gondels. Gondelvaartbuffet!

Natuurlijk Dineren

Natuurlijk Dineren

Onderweg, al varend in een rondvaartboot, geniet u van een 7-gangen diner. Start bij De Witte Hoeve om 14 uur, vandaar uit gaat u langs de chefs van de Lindenhof, Restaurant 141, Hollands Venetië, de Rietstulp en De Fanfare. U vaart in en rond Giethoorn waarbij u verschillende bijzondere plekjes aandoet. Meer info & reserveren via www.giethoornevenementen.nl.

Bokkentocht

Bokkentocht

Voor de 11e keer alweer! Om 16:00 uur ontvangst met koffie Fanfare om vervolgens met een heuse Bok te vertrekken voor het proeven van Bokjes. Bij de Witte Hoeve krijgt u een echte “Bokkentocht-maaltijd” geserveerd. De prijs voor ontvangst met koffie, het vervoer per Bok inclusief 5 Bokjes en een bokmaaltijd, bedragen € 39,50. Na afloop muziek van onze huis DJ. Meer info & reserveren via www.giethoornevenementen.nl !