Audiotour Giethoorn met verteller Cafébaas Geursen

Laat je betoveren door Giethoorn tijdens onze unieke wandeltocht met audiotour, een ervaring die je niet mag missen!

Stap in de voetsporen van de legendarische cafébaas Geursen uit de iconische film "Fanfare" terwijl je door de charmante straatjes van Giethoorn wandelt. Met zijn onmiskenbare uitstraling en hartelijke lach neemt hij je mee op een ontdekkingsreis door de geschiedenis van ons pittoreske dorp.

Speelse Route met Vragen: Niet alleen geniet je van de prachtige omgeving, maar je krijgt ook een interactieve ervaring! Volg de speelse route en beantwoord de vragen die je onderweg tegenkomt.

Aan het einde van de wandeltocht wacht je een welverdiende beloning: geniet van een verfrissend drankje en proef twee heerlijke warme hapjes op ons sfeervolle terras.

Een perfecte afsluiting van een onvergetelijke ontdekkingsreis!

Mis deze kans niet om Giethoorn op een unieke manier te ervaren. Boek nu jouw wandeltocht met audiotour en laat je meevoeren door de verhalen van onze cafébaas Geursen!

 

  • Duur: 2 uur 
  • Prijs: € 11,50 p.p.
  • Vanaf 4 personen
  • De groepsprijs voor al onze activiteiten geldt vanaf 10 personen. Komt u met minder personen, dan is dat geen probleem, maar u betaalt de groepsprijs voor 10 personen (als dit anders is, staat het erbij).
  • Als u bij ons een buitenactiviteit heeft geregeld en het is slecht weer, dan bieden wij u een alternatief programma aan (we kunnen alleen niet van tevoren zeggen wat dit wordt).