Beleef een unieke audiovaartour met cafébaas Geursen!

Stap aan boord en laat je meevoeren op een avontuurlijke reis door de betoverende waterwegen van Giethoorn, terwijl cafébaas Geurt je betovert met zijn levendige verhalen. 

Ga met de Legendarische Cafébaas varen in een fluisterboot en herbeleef de gedenkwaardige momenten uit de klassieke film "Fanfare" terwijl je langs de schilderachtige kanalen glijdt.

Luister naar de verhalen en anekdotes die de rijke geschiedenis van dit idyllische dorp tot leven brengen.

Speelse Route met Vragen: Niet alleen geniet je van de prachtige omgeving, maar je krijgt ook een interactieve ervaring! Volg de speelse route en beantwoord de vragen die je onderweg tegenkomt.

**Twee Uur Vol Plezier en Avontuur**: Deze onvergetelijke ervaring duurt twee uur en omvat boeiende verhalen, lachsalvo's en zelfs een kleine uitdaging!

 

  • Duur: 2 uur 
  • Prijs: € 17,50 p.p.
  • Vanaf 4 personen
  • De groepsprijs voor al onze activiteiten geldt vanaf 10 personen. Komt u met minder personen, dan is dat geen probleem, maar u betaalt de groepsprijs voor 10 personen (als dit anders is, staat het erbij).
  • Als u bij ons een buitenactiviteit heeft geregeld en het is slecht weer, dan bieden wij u een alternatief programma aan (we kunnen alleen niet van tevoren zeggen wat dit wordt).