

Menukaart
Plates
Deze worden geserveerd met zelfgemaakte frieten, Zaanse mayonaise en een frisse salade.
Dagelijks maken we onze frieten van de Agria deze aardappel wordt geteeld in onze eigen provincie, deze aardappel is zeer geschikt voor onze frieten omdat het een kruimige aardappel is met veel smaak.
Onze frites blijven zacht-smeuig van binnen en wordt mooi krokant van buiten. We laten de dunne schil eraan voor een extra aardse smaak en aangename krokante structuur.
Fish en chips
Licht gepaneerde kabeljauw, verse frieten met zelfgemaakte dillemayonaise
16,50
Frietje met twee kroketten van de Jong
Twee rundvlees kroketten met mosterdmayonaise
12,50
Frietje met twee groente kroketten van de Jong
12,50
Frietjes met twee garnalen krokketten van de Jong
14,50
Pulled Pork & piccalilly
De draderig structuur van het langzaam gegaarde varkensvlees met Zaanse mayonaise, rucola en piccalilly gaan bijzonder goed met onze verse frieten
15,50
Frietje Rendang
Verse frieten met klassiek Indonesisch gerecht van rundvlees, kokosmelk, Indonesische kruiden, atjar van rode kool en seroendeng
14,50
Kimchi & Creamy Cheese
Verse frieten met Kimchi (ingemaakte gepekelde groente), romige kaas, walnoten en fijngesneden Jalapeno peper
13,50
Frietje kippendijen met satésaus
Verse frieten met saté van kippendijen, satésaus, atjar van rode kool, kroepoek en gedroogde uitjes.
15,50
Winters stoofpotje grootmoederswijze
van Gietersrund, groenten, laurier en rode wijn
15,50
Huisgemaakte Gieterse burger
Rosé gebakken hamburger van het Vechtdal-rund met brie, gebakken bacon, tomaten chutney en verse frieten
15,50